La Tercera Divisió no és cap utopia per a la Jonquera, que quan falten quatre mesos per acabar la competició es troba millor que mai. Els fronterers van encadenar, diumenge passat davant el Lloret de Mar, la tercera victòria consecutiva i se situen quarts, a només a un punt dels colíders Vilassar de Mar i Horta. Els nois d’Axel Vizuete viuen un bon moment a camp contrari, on són un rival temible. A les Forques, però, també volen demostrar qui mana i davant els selvatans es van retrobar amb el triomf després de perdre-hi els tres últims enfrontaments.

Gerard Muñoz va ser el protagonista amb un doblet per la via ràpida: abans del minut 20 l’ex del Girona, Palamós i Farners ja havia col·locat un 2-0 després de superar el porter per baix i amb una gran combinació. Amb la feina quasi feta, la Jonquera es va relaxar massa a la segona part, però el Lloret va desaprofitar-ho.

Pol recupera la titularitat i Tidiane només coneix la victòria

El davanter de la Jonquera Pol Compte va tornar a la titularitat davant el Lloret. L’ex del Peralada va reaparèixer fa dues jornades, en què va ser suplent, després d’estar cinc partits fora per una lesió al peu. D’altra banda, un excompany seu al Peralada, Tidiane Barry, ha guanyat tots els partits (3) que ha jugat des que va fitxar per als fronterers, al gener.

L’Escala perd amb el cuer i li tornen a venir els fantasmes

L’Escala, per la seva part, va mostrar la seva part més fosca el dissabte passat després de perdre al camp del cuer de Primera Catalana, el Molletenc (2-1). Els nois de Pitu Batlle venien de trobar l’alegria amb una victòria de mèrit davant el Manresa, però a Mollet es van estavellar en el tram final en deixar-se capgirar el 0-1 de Marc Feixas. En els retorns dels sancionats Robert Negre i Marc Gasull, l’Escala es va veure superat per un rival que no havia guanyat a casa i que només sumava un triomf en 18 jornades.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.