El Base Roses va posar, el dissabte passat, contra les cordes el Llagostera B, líder intractable de Segona Catalana (1-1). L’equip que entrena Jose Santos es va avançar en el marcador (13’) mitjançant l’enratxat Txus Quintos després d’un córner llançat per Blas, però els visitants, amb els altempordanesos Miquel Juan Xampi, Marc Ferrer i Sergi Barco a les seves files, van establir la igualada just després.

Els rosincs, que van perdonar el segon gol a la represa, segueixen amb Julien de baixa per lesió i es troben a la zona mitjana abans de disputar el derbi comarcal a Vilamalla, el 13 de febrer.

Base Roses: Ricard, Èric Jacobs, Joel Crespo, Richard, Raül Blanco (Justa, 66’), Mínguez, Txus, Blas, Oscar Pereira, Pitu Labrador i Frank Caballero.

Llagostera B: Dani Castilla, Garcia (Rubén, 46’), Marc Ferrer, Xampi, Maynau (Joel Salas, 71’), Sergi Barco (Dembo, 46’), Mourad (Fajardo, 77’), Vila, Espuña, Mitjà i Flores (Almendros, 46’).

Gols: 1-0, Txus (13’); 1-1, Espuña (14’).

Àrbitre: Patiño Rico. Targeta vermella al visitant Vila (84’).

Punt insuficient per escapar-se del descens

El Vilamalla es manté en zona de descens a Tercera Catalana després d’obtenir un pírric empat (1-1) de la seva visita al camp del cuer, el Besalú. Davant un equip entrenat des del gener pel figuerenc Joan Mallart i amb jugadors de la demarcació com Christian Ibarra, autor de l’1-0, i Brian Pascual, els vilamallencs van empatar abans del descans amb un gol de Gaby Escalona.

El conjunt que dirigeix Dani Romero, amb la baixa del lesionat Toti Pujolar, té la permanència a tres punts, però aquest dissabte (16 h), si no hi ha canvis d’última hora, jugarà davant el Cornellà de Terri el duel que té pendent amb l’opció d’escapar-se del descens.

Besalú: Clavaguera, Castany, Fauró, Busquets, Christian Ibarra (Brian Pascual, 54’), Aguilar (Cruset, 54’), Trayter, Cànoves, Juanola (Juncà, 59’) i Casas.

Vilamalla: Rubén Roca, Vilaplana (Ba Cámara, 52’), Dani Santolària (Eladio, 52’), Gaby, Adri Ceballos, Vinchy, Simón, Xavi Coto, Salva, Isaac Serra i Aitor Aguilera.

Gols: 1-0, Christian Ibarra (30’); 1-1, Gaby (33’).

Àrbitre: González-Carrato Soriano. Targeta vermella al local Fauró (81’).

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.