L'Olot segueix sense trobar el camí de la victòria i va sumar un bon punt contra el Reus, segon classificat, encara que insuficient per la situació de l'equip a la classificació de Segona B.

El partit va ser molt igualat i al primer temps, va ser el Reus l'equip que va tenir les millors arribades, encara que no va concretar-es amb un clar perill a la porteria defensada per Wilfred. Édgar, el jugador més perillós dels reusencs, ho va povar a la mitja hora de joc però el seu xut el va atrapar amb seguretat el porter del conjunt olotí. L'equip de Rodri, en canvi, es va mostrar molt conservador i tot i tenir la possessió en diferents fases, no es va arriscar en atac.

A la represa, la tònica va ?seguir igual i els dos equips encara van arriscar-se menys, sabent que en cap cas l'adequat era encaixar una derrota. L'entrada de Serramitja al minut 51 de partit va donar més alternatives en atac per a l'Olot, encara que en quasi totes les ocasions les defenses s'imposaven als atacs.

Per part del Reus, Ramon Folch ho va provar en dos xuts que van sortir desviats per sobre el travesser. Les arribades de l'equip tarragoní no acabaven en ocasions clares de gol i els xuts que anaven entre els tres pals, es trobaven amb un Wilfed molt segur.

L'equip de Rodri intentava arribar a l'àrea rival mitjançant llargues possessions de pilota, sobretot en l'últim quart d'hora, encara que sense arriscar-se a perdre una pilota que pogués acabar en un resultat fatal.

Al final, un punt per a Olot i Reus que no satisfà ningú. Els del Baix Camp veuen com el Vila-real B se'ls escapa tres punts per sobre i els garrotxins, estan flirtejant amb el descens. El proper cap de setmana, l'Olot es desplaça el Miniestadi, on tindran el difícil repte de retrobar-se amb la victòria davant el Barça B de Perea.