Dur correctiu al Peralada de part d'un equip que juga per uns objectius totalment oposats als dels altempordanesos. L'Europa, que va saber aprofitar molt bé dos errors locals, va acabar demostrant per què aspira a entrar a la zona de play-off a finals de temporada.

El partit ja va començar malament per als interessos dels d'Arnau Sala, ja que un error en defensa va propiciar, ja al minut 3, que Nils rematés la pilota al fons de la xarxa d'Ureña. Amb el marcador en contra el Peralada va intentar fer el seu joc, però no va tenir la sort de cara en les aproximacions a porta i, novament un error puntual, fregant la mitja hora de partit, va permetre als visitants aconseguir el 0-2 que els aplanava el camí.

A la segona part els altempordanesos no van poder fer res per aturar el joc visitant, que s'agradava i mostrava al públic del Municipal les seves habilitats. Quatre minuts havien passat des de l'inici de la segona quan Nils va fer el gol que sentenciava definitivament el partit, anul·lant tota opció de resposta per part del Peralada. Kike Sánchez, al minut 72, va cometre un penal sobre un jugador visitant que Abel Rita es va encarregar de convertir en el 0-4, mentre que Rovira va fer pujar el 0-5 ja a les acaballes del partit.

Aquesta derrota serveix per evidenciar les diferències entre els dos conjunts, un que lluita per salvar la categoria i l'altre per fer la promoció d'ascens a Segona divisió B. La propera jornada els d'Arnau Sala rebran el Morell, un rival, aquest sí, directe en la seva lluita per sortir de la part baixa.