La Jonquera va aconseguir superar el Lloret en el duel gironí de la jornada, en un partit en què, a la primera part els altempordanesos es van mostrar molt superiors i van aconseguir anotar els dos gols que els donarien la victòria, ambdós de Gerard Muñoz, el primer batent el porter Juqui per baix, mentre que el segon combinant una bona jugada d'atac dels locals. La segona part va ser ensopida i sense massa joc.

Dani Juvany.

A l'Abadessenc li va faltar temps per acabar d'esgarrapar un punt de la visita al camp del Tona, un dels equips que està a la part alta de la taula. Els de Dani Juvany, si bé han experimentat una millora en el joc, els manca trobar una línia de resultats que els permeti sortir del pou de la part baixa de la taula. En el partit d'ahir, si bé els locals es van avançar 2-0, mai van donar el partit per perdut i, en els darrers minuts, després d'escurçar distàncies gràcies a un penal transformat per Edgar, van buscar el gol de l'empat.

Bona victòria del Girona B davant l'Andorra en un partit molt complet dels de Nacho Castro. Els gironins van avançar-se a la mitja hora i, amb el marcador favorable, van jugar més còmodes, ampliant l'avantatge al minut 50 i sentenciant a deu minuts per al final.

Partit avorrit entre el Martinenc i el Farners. Els locals van tenir més la possessió de la pilota, tot i que no acabaven de crear perill per la porteria de Martí Bartrina. Es va discutir un gol anul·lat per un fora de joc dubtós al jugador del Farners Raúl Arjona.