01 de febrer de 2016
01.02.2016
30 i 31 de juliol

Figueres organitzarà el campionat català infantil de patinatge

El Patinatge Artístic Figueres compta amb més d´una vuitantena de patinadors i patinadores

01.02.2016 | 13:48
Una actuació del Patinatge Figueres.

Els pròxims 30 i 31 de juliol Figueres acollirà el Campionat de Catalunya infantil de patinatge artístic, que tindrà lloc al poliesportiu municipal de Figueres.

A més d´aquest esdeveniment, el Patinatge Artístic Figueres organitzarà el 18 i 19 de juny la segona convocatòria proves d'iniciació de la província de Girona i el cinquè Trofeu Ciutat de Figueres el pròxim 29 de maig.

Des de l´any passat el PAF ha iniciat la modalitat de patinatge "solo dance" i és l´únic club de les comarques gironines que practica aquesta modalitat de patinatge i segons la presidenta de l´entitat Dolors Masias, això suposa un repte per el club.

Segons el regidor d´esports de la ciutat de Figueres, César Barrenechea, "El fet d´acollir el Campionat de Catalunya infantil de patinatge artístic és una molt bona notícia per a la ciutat ja que a part del que suposa el fet de poder acollir un campionat a nivell català avala la bona feina que es fa desde l´esport de base. I en aquest sentit, el Club Patinatge Artístic Figueres n´és un molt bon exemple"

Un club consolidat

Actualment el Patinatge Artístic Figueres compta amb més d´una vuitantena de patinadors i patinadores amb edats d'entre 5-16 anys que s'integren a les categories prebenjamí, benjamí, aleví, cadet.

El club s'ha consolidat a escala provincial i nacional, des que va fundar a l´any 2007. Recentment, el Club va celebrar una exhibició a la darrera Nit de l'Esport de Figueres el passat 15 de gener d'aquest any.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook