Els pròxims 30 i 31 de juliol Figueres acollirà el Campionat de Catalunya infantil de patinatge artístic, que tindrà lloc al poliesportiu municipal de Figueres.

A més d’aquest esdeveniment, el Patinatge Artístic Figueres organitzarà el 18 i 19 de juny la segona convocatòria proves d'iniciació de la província de Girona i el cinquè Trofeu Ciutat de Figueres el pròxim 29 de maig.

Des de l’any passat el PAF ha iniciat la modalitat de patinatge “solo dance” i és l’únic club de les comarques gironines que practica aquesta modalitat de patinatge i segons la presidenta de l’entitat Dolors Masias, això suposa un repte per el club.

Segons el regidor d’esports de la ciutat de Figueres, César Barrenechea, ”El fet d’acollir el Campionat de Catalunya infantil de patinatge artístic és una molt bona notícia per a la ciutat ja que a part del que suposa el fet de poder acollir un campionat a nivell català avala la bona feina que es fa desde l’esport de base. I en aquest sentit, el Club Patinatge Artístic Figueres n’és un molt bon exemple”

Un club consolidat

Actualment el Patinatge Artístic Figueres compta amb més d’una vuitantena de patinadors i patinadores amb edats d'entre 5-16 anys que s'integren a les categories prebenjamí, benjamí, aleví, cadet.

El club s'ha consolidat a escala provincial i nacional, des que va fundar a l’any 2007. Recentment, el Club va celebrar una exhibició a la darrera Nit de l'Esport de Figueres el passat 15 de gener d'aquest any.