Avui es tanca el mercat de fitxatges i es preveu un dia ple de moviments en les principals lligues europees. Fins les 23.59 h d'aquesta nit els equips poden incorporar jugadors per reforçar els seus equips en el segon i important tram de la temporada.

Ahir ja van haver-hi diferents moviments. A la Primera Divisió, Siqueira va deixar l'Atlètic de Madrid per fitxar pel València fins al juny del 2017. Aquest moviment va provocar una sortida a l'equip valencià. Va ser l'argentí Lucas Orban, que va marxar cedit al Llevant, equip que fa uns dies va fer una incorporació de luxe com és Giuseppe Rossi. També a la Primera Divisió Espanyola, el Celta va incorporar a Pedro Martín, atacant procedent del Tenerife, de la Segona Divisió. A Eibar també van haver-hi moviments. Radosevic, del Nàpols, arriba al conjunt basc en qualitat de cedit. Per acabar la jornada del mercat espanyol de Primera del dia d'ahir, el central argentí Fazio torna Sevilla, cedit per part del Tottenham.

En el capítol d'incorporacions del mercat internacional, destaca el traspàs de l'ex de l'Atlètic de Madrid Mario Suárez al Watford anglès, procedent de la Fiorentina.

Tot i això, la notícia va portar el nom de John Terry, ja que el defensa anglès va anunciar que a final de temporada deixaria de ser jugador del Chelsea. Tot un il·lustre de l'equip londinenc que deixarà el club de la seva vida després de jugar durant 18 temporades al primer equip.