L'entrenador del Barça, Luis Enrique, va elogiar "la capacitat de patir" que el seu equip va demostrar contra l'Atlètic de Madrid i va voler destacar el resultat en assegurar que en el club blaugrana "si no guanyes 4-0, sembla que has jugat un partit pèssim".

"Em quedo amb la capacitat que té l'equip de patir. Per aquests indrets s'està molt mal acostumat, si no guanyes 4-0, sembla que has jugat un partit pèssim. És un molt bon resultat i crec que és per felicitar-nos", va afirmar en la roda de premsa posterior al partit disputat al Camp Nou.

Després d'aquesta victòria el Barça és líder, amb un partit menys, i un avantatge de tres punts respecte a l'Atlètic de Madrid. Preguntat per si la victòria és decisiva amb vista a la conquesta del campionat, Luis Enrique va mostrar precaució. "És una jornada important per a nosaltres perquè sumem tres punts i el nostre rival directe no, però queda molta Lliga. Cada rival presenta dificultats".

No va voler referir-se molt Luis Enrique a la dura entrada de Filipe Luis a Leo Messi que li va costar la vermella directa al jugador matalasser. "Tu has vist la meva reacció? -li va preguntar a un periodista- M'he espantat, però forma part del futbol i res més".

Malgrat la victòria, és conscient l'asturià que el seu equip encara té marge de "millora", cosa que va demostrar en el segon temps contra el conjunt madrileny. "L'Atlètic ha sabut estar ficat fins al final i no hem estat prou fins en aquesta fase del partit en la qual el partit no estava sentenciat", va lamentar.

En qualsevol cas, Luis Enrique va dir que se n'anava "encantat" amb el resultat i va puntualitzar que la irregularitat mostrada en les últimes setmanes és una cosa que forma part del futbol.

"Em quedo amb una gran resposta de l'equip davant un inici estrany. Això ens ha permès espavilar-nos i poder fer uns últims vint minuts de la primera part molt bons. Hem tancat l'Atlètic de Madrid a la seva àrea i el partit s'ha posat de cara", va concloure.

Simeone marxa orgullós

L'entrenador de l'Atlètic de Madrid, Diego Simeone, per la seva banda, va acabar "orgullós" del seu equip, malgrat la derrota davant el Barça i es va mostrar convençut que l'actitud mostrada es traduirà en alguna cosa positiva en el futur.

"Sempre som positius i m'emporto una pila de coses bones, malgrat que la derrota fa mal. Per al futur aquest partit alguna cosa porta, segur", va assegurar en la roda de premsa posterior al partit disputat al Camp Nou.

En aquest sentit va dir "estar orgullós" i va lamentar l'últim quart d'hora del primer temps en el qual el Barça va donar la volta al partit.

En qualsevol cas, Simeone va elogiar els seus jugadors. "Han completat un partit molt bo. Tot i quedar amb dos jugadors menys, prefereixo perdre de la manera que hem acabat perdent".