Repte d'altura per l'Olot. Aquesta tarda l'equip de Rodri rep la visita del Reus, segon classificat a dia d'avui de la categoria i juntament amb el Vila-real B, el conjunt més en forma del campionat.

Després de la derrota el passat cap de setmana al Camp d'Esports de Lleida (2-0) i les ja set jornades sense conèixer la victòria, l'Olot necessita una victòria balsàmica. I més si s'aconsegueix contra un Reus que arriba el partit sabent que el seu rival directe, el Vila-real B, va guanyar ahir al camp del Llevant B. El conjunt del Baix Camp, entrenat per Natxo González, ha perdut només tres partits en tota la temporada, dos dels quals a domicili. Alberto i Ricardo, sancionats, i Colorado i Marín, lesionats, són baixa.

L'Olot, a excepció de Gato, lesionat, té tota la plantilla disponible. Rojas, Sana i Héctor ja es troben de nou a disposició del tècnic. L'equip no perd a la Garrotxa des del passat 20 de setembre (0-1 contra el Barça B), i fan d'aquest registre i escenari la seva millor arma. En els últims precedents, empats de prestigi contra Vila-real B i Hércules i volen, com a mínim, repetir aquest resultat contra el Reus. El perill de caure en descens aquesta jornada és real i l'Olot el voldrà evitar amb una victòria davant el segon classificat que a més serviria d'impuls anímic.

El tècnic de l'Olot, Rodri, va assegurar a la prèvia del partit que "venim de fer bones actuacions a casa", quan va ser preguntat per l'exigència del rival. "El Reus té un equip dur i rocós i que es disputarà el títol amb el Vila-real". Rodri va considerar que "el que et dóna força són els resultats, no el joc". Va dedicar unes paraules a l'afició, afirmant que "és d'agraïr i té molt valor que tots els diumenges estiguin per animar-nos".

Per altra banda, el tècnic del Reus, Natxo González, va afirmar que "l'Olot és un dels rivals que més m'agrada de la categoria, ens espera un partit molt dur".