El Barça ha patit per aconseguir eliminar l'Atlètic de Bilbao a la Copa del Rei i és que el partit de tornada al Camp Nou se li ha complicat quan al minut 10 amb un gol de William.

El marcador final, 3-1, enganya. Si bé els de Luis Enrique en cap moment han estat fora de la Copa (partien amb un favorable 1-2 de l'anada), sí que han vist com el Bilbao els posava a prova. Amb una defensa intensa ben a prop de la porteria rival, els bascos s'han fet amb el control del partit i s'ha avançat al minut 10.

La reacció blaugrana ha tardat a arribat. Luis Suarez, al 52, ha obert la llauna. I fins al 80, no ha arribat el segon.Piqué ha rematat de cap després d'una bona centrada d'Alves. I ja en el 90, Neymar ha posat la cirereta a un marcador injust amb l'esforç fet pel Bilbao.