26 de gener de 2016
26.01.2016
Pesca recreativa

La lliga social de la Perola començarà el 5 de març

El club rosinc confia a tenir una quarantena de pescadors a les 10 proves que hi haurà a la setena edició

26.01.2016 | 14:50
Els participants de l´edició del 2015

La pesca esportiva s´ha consolidat plenament a Roses i el pròxim dia 5 de març donarà el tret de sortida la setena edició de la lliga social de surfcasting que organitza el Club de Pesca Esportiva Roses-La Perola. El club rosinc només té sis anys de vida, però ja s´ha convertit en el referent provincial en la modalitat d´aquest tipus de pesca. El CPE Roses-La Perola té previst iniciar la pròxima temporada a la platja de Santa Margarida i la lliga constarà de 10 proves socials, 8 de les quals puntuables.

"Hem tingut alguna baixa de socis-participants, però també alguna alta i preveiem que a la pròxima lliga hi hagi uns 40 socis-participants, una xifra similar a la dels darrers anys", explica Alberto Fernández, el president.

La firma italiana Colmic, una de les marques de pesca més destacades en l´àmbit mundial, patrocinarà els socis del club rosinc.

Tornar a campionats catalans

A més de la lliga social, el CPE Roses-La Perola prendrà part en campionats oficials de Catalunya com el sènior, que arrossegarà entre 10 i 12 pescadors del club; el duo, amb 3-4 parelles, i l´U-21, amb la presència de tres participants.

Tanmateix, l´entitat té previst col·laborar en alguns certàmens de pesca a Canet de Mar (el Maresme) i Narbona (França), i prendre part en algun esdeveniment de pesca amb la Fundació Roses Contra el Càncer.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook