Un solitari gol d'Ignasi Massó poc abans d'arribar al descans va permetre a la Jonquera emportar-se el derbi altempordanès de Primera Catalana al camp de l'Escala el diumenge a la tarda (0-1). L'ex del Banyoles, que havia debutat feia set dies, va superar el porter local Blanquera després d'un magnífic control i just segons més tard que l'Escala perdonés l'1-0 amb una rematada de Muniesa al pal. Aquesta jugada va decantar la balança en un duel on als costaners, situats en zona de descens, els va costar generar perill a la porteria de Montero.

Per contra, els fronterers, que miren de reüll les places d'ascens, van fer treballar de valent Blanquera amb xuts de Joel Rama, Gerard Muñoz i Albert Bassols. Una de les notes destacades del conjunt d'Axel Vizuete va ser el debut de Tidiane Barry, migcampista fitxat del Peralada, i el retorn després de cinc partits lesionat de Pol Compte.

Pitu Batlle, tècnic dels escalencs, recuperava el lesionat Pepe Soler i tornava a donar minuts a Adrià Quintanilla, nouvingut i que prové del Torroella de Montgrí. Tot i ser un derbi altempordanès, al damunt del terreny de joc només el jonquerenc Alforcea i l'escalenc Teixi es van enfrontar al seu exequip.

L'ESCALA: Blanquera, Pau Ribas, Ricard Ferrer, Sergi Ramírez, Josep Molinas (Quintanilla, 62'), Jam, Pep Muniesa (Salam, 62'), Adrià Serra Pepe Soler, 72'), Marc Feixas Nil Pàmies, 72') i Marc Gasull.

LA JONQUERA: Montero, Edile, Joel Rama (Pep Vergara, 62'), Alforcea, Bena, Tidiane, Massó (Chacón, 77'), Fran Pérez (Pol Compte, 83'), Henry (Bassols, 62'), Ivan Ruiz i Gerard Muñoz (Anderson, 89').

GOLS: 0-1, Massó (36').

ÀRBITRE: Brull Acerete, correcte. Targetes grogues als locals Ribas, Serra, Ricard, Gasull, Jam, Ramírez i Salam, i als visitants Ruiz, Joel, Massó i Tidiane.