20 de gener de 2016
20.01.2016
Vol indoor

El Túnel de Vent d'Empuriabrava es prepara pels Wind Games

40 equips i prop de 130 voladors d'arreu del món aterren a Empuriabrava aquest cap de setmana per participar en l'única competició de vol indoor que se celebra a Espanya

20.01.2016 | 12:39
Empuriabrava acollirà els millors competidors d´aquest esport

El Túnel de Vent d´Empuriabrava acull aquest proper cap de setmana 22 i 23 de gener una nova edició dels WIND GAMES, la competició internacional de vol indoor que reuneix a l´Alt Empordà els millors especialistes del món d´aquest esport pioner a Espanya. Per segon any consecutiu la Federació Aèria Catalana (FAC) dóna suport al Campionat demostrant el seu compromís amb aquesta nova modalitat esportiva. Els actuals campions del món de vol indoor participen en aquesta competició que reuneix prop de 130 voladors i que incorpora una nova disciplina d'estil lliure coneguda com Freestyle on la música esdevé protagonista de la prova.

Voladors canadencs, polonesos i russos ja han confirmat la seva participació en aquesta modalitat que combina música i ball i que valora des de la vessant tècnica i artística aspectes com l´habilitat i la creativitat dels professionals a l´hora d´executar les coreografies.

Actualment són poques les competicions internacionals de vol indoor que integren aquesta disciplina artística però WINDOOR ha volgut apostar per obrir els seus tercers WIND GAMES a nous formats sense renunciar a les modalitats "estrella" del vol indoor com són el Vol en Formació (FS), el Vol en Formació Vertical (VFS) i el 2 Way Dynamic (2WD).

En total, la competició reunirà prop de 130 voladors d´alt nivell procedents d´ Estats Units, Emirats Àrabs, Bèlgica, França, Sudàfrica, Anglaterra, Finlàndia, Polònia, Espanya o Suïssa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook