El regatista de l'equip de vela infantil del GEN Roses Pol Font s'ha imposat en la seva categoria en la regata d'Optimist-G2 a Cambrils. Aquest és un gran resultat, tenint en compte que és la seva segona regata a la classe Optimist. L'objectiu és el campionat mundial 2016 de la classe O'pen BIC, com informen des del GEN.

Dissabte passat, la forta mestralada va impedir que els regatistes del G2 competissin a l'aigua. Només els del G1 van poder fer proves, tot i que molts dels nens i nenes no podien aguantar les dures condicions. En Pol, va ser l'únic del G2 que aguantava bé el barco i va sortir a entrenar.

Diumenge, després de 5 hores a l'aigua, ja que es va avançar l'hora de la senyal d'atenció, preveient que el vent cauria al migdia, el G2 va disputar dues regates. A la primera en Pol liderava la flota, però la inexperiència en la classe li jugava en contra als rumbs oberts.

Tot i això va saber aguantar les posicions de davant obtenint un tercer classificat. A la segona prova, amb menys vent li va costar una mica més, però també va aconseguir un bon resultat amb un 4t que el classificava segon de la general i primer de la categoria C.

La propera parada prevista per la posada a punt d'en Pol és Palamós.