12 de gener de 2016
12.01.2016
Escacs

La Lliga Catalana mou fitxa

Aquest cap de setmana Figueres -cinc equips-, Dotze Castells -dos-, Alt Empordà-Peralada -tres- i l'Escala donaran el tret de sortida a les competicions d'entre Divisió d'Honor i Tercera Provincial

12.01.2016 | 10:50
El CE Figueres A es manté a la primera categoria

Després de la Copa Catalana d´escacs, que va tenir lloc diumenge anterior a Olot, aquest cap de setmana donarà el tret de sortida la Lliga Catalana, amb representants altempordanesos a gairebé cada categoria. Quatre clubs de la comarca, Figueres, Dotze Castells de Llers, Alt Empordà-Peralada i l´Escala posaran en pràctica les seves aptituds entre el 23 i el 24 de gener. En total, són onze els equips de la demarcació que hi prendran part.

A la màxima categoria, la Divisió d´Honor, hi seguirà vinculat el Figueres A, amb la missió de salvar-se primer i fer-se un lloc a la fase pel títol. El club figuerenc compta amb quatre equips més: el B es troba a Segona Divisió i el C comparteix categoria amb el Dotze Castells, a Preferent. L´equip D del Figueres es veurà les cares a Primera Provincial amb l´Escala, pendent de tancar la plantilla després d´anar just d´efectius. Ambdós, van aconseguir l´ascens el curs passat.

Unir esforços

El club llersenc comptarà amb un segon equip, situat a Segona Provincial, i on coincidirà amb l´Alt Empordà-Peralada per partida doble. Les bones relacions entre les dues entitats –l´Alt Empordà va néixer l´estiu del 2014 amb José Carlos Ruiz com a president i René Alonso de director tècnic– han portat a fusionar-se per oferir una estructura més potent, sempre pensant en la base. L´Alt Empordà-Peralada comptarà amb un tercer equip, situat a la categoria més baixa i que es trobarà amb el cinquè conjunt que té el Figueres E.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook