12 de gener de 2016
12.01.2016
Vela

El figuerenc Òscar Pijoan puja al podi en el GP de Blanes

El regatista del Club Nàutic l'Estartit va ser tercer absolut i, també, va obtenir el sotscampionat de Catalunya de la classe Europa

12.01.2016 | 12:19
Pijoan, a la dreta, va destacar a Blanes

El regatista figuerenc del Club Nàutic l´Estartit Òscar Pijoan va quedar en tercera posició absoluta a l´International Grand Prix Vila de Blanes, que es va disputar durant la setmana passada. Tot i que l´ex del CN El Balís va patir una lesió a la mà en enganxar-se-la amb una de les politges de l´embarcació, la qual cosa li va dificultar la navegació durant el campionat, va seguir lluitant per realitzar unes bones proves.
Cal destacar la importància d´aquest campionat, que va comptar amb la presència dels controls antidopatge esportiu. Els cinc regatistes analitzats van superar el control sense cap problema.

Manera (Llançà), tercer català

Les proves del GP de Blanes també van puntuar al Campionat de Catalunya de la classe Europe per als regatistes amb llicència catalana. Després dels resultats, el podi absolut del campionat va quedar configurat per Sergi Pérez –campió de Catalunya–, Òscar Pijoan i Carlos Manera, regatista del Club Nàutic Llançà. A la prova també hi va participar, del club llançanenc, Marc Rojo.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook