La jornada del futbol base altempordanès va deixar, entre d'altres, els següents apunts més destacats:

Macau retorna al juvenil peraladenc deixant-lo líder amb el gol a Figueres

Després de debutar el diumenge de la setmana anterior a Tercera Divisió amb el primer equip del Peralada al camp del Santfeliuenc, Uri Macau va tornar al juvenil A com a protagonista. El menut davanter va anotar al minut 87 el gol del triomf a Vilatenim, contra el Figueres B (0-1), i manté els de Jordi Cruz com a líders de Primera Divisió, per davant del Lloret.

Pau Baró debuta amb el cadet B del Barça al camp del Castelldefels

El defensa borrassanenc Pau Baró es va estrenar, dissabte passat, amb la samarreta del cadet B del Barça. El conjunt blaugrana, líder de la categoria Preferent, es va imposar 2-5 al camp del Castelldefels. Baró, exjugador del Girona i de la FE Figueres, que va entrar a la segona meitat, era un de la vuitantena de jugadors del Barça que encara no havien pogut debutar per la sanció de la FIFA.

Barco, de nou convocada amb la selecció espanyola sub-16

La jugadora de Peralada Helena Barco participa, entre aquest dilluns i aquest dimecres, dia 13, en unes jornades d’entrenament amb la selecció espanyola sub-16. La defensa del Barça B, de 15 anys i amb passat a l’Espanyol i al Cabanes, és una de les 24 jugadores convocades que s’exerciten a Las Rozas (Madrid).

L’escalenc Pozo, nou entrenador de l’equip infantil A del Figueres

L’escalenc Josep Lluís Pérez, conegut com a Pozo, és el nou entrenador de l’infantil A del Figueres, en substitució de Jordi Palagós «Pala», que va plegar a finals del novembre passat. El que va ser entrenador del primer equip de l’Agrupació Esportiva Roses (Tercera Catalana) torna a Vilatenim dos anys després d’haver dirigit el juvenil C blanc-i-blau.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.