11 de gener de 2016
11.01.2016

El GEIEG s'estrena amb derrota

Les grupistes comencen la competició a la ivisió d'Honor perdent al camp de l'Olímpico Pozuelo Només vint jugadores gironines van poder viatjar a Madrid per afrontar el partit

11.01.2016 | 06:30
Les jugadores grupistes al acabar el partit.

El GEIEG va caure en la primera jornada de la Divisió d'Honor Femenina en el camp de l'Olímpico Pozuelo per 25-0.Les grupistes arribaven a Madrid amb varies baixes i només 20 jugadores disponibles per afrontar el partit.
Les fortes ràfegues de pluja i vent presents durant els vuitanta minuts va condicionar el desenvolupament del joc. Al prinicipi del partit les locals van començar imposant-se a les gironines, aconseguint dues marques en els primers vint minuts, a falta de quinze minuts pel descans les visitants van començar apretar-les més i a igualar el joc. A la represa les locals van sortir amb forces renovades, encara més ben organitzades, i van començar a ampliar la diferència en el marcador. Tot i la lleugera superioritat de les madrilenyes en el joc obert les grupistes van mantenir-se igualades i competint en les fases estàtiques de melé i touch.
Dissabte que ve rebran a casa al XV Sanse Scrum RC madrileny.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook