El castelloní Josu Currais està a la recerca de trobar un equip durant aquest mercat d’hivern després de finalitzar la seva etapa a l’Índia. El migcampista altempordanès va fitxar pel Kerala Blasters durant tres mesos, els que durava la primera divisió, i un cop acabada l’aventura a l’Índia confia a seguir jugant a l’estranger.

Des del dissabte passat, Josu és a Escòcia provant amb el St. Johnstone, que ocupa la quarta posició de la primera categoria, la Premiership. Per davant del St. Johnstone hi ha el Celtic, l’Aberdeen i el Heart Midlothian. L’equip juga a Perth i és entrenat per Tommy Wright.

Quatre experiències a l’estranger

En cas de convèncer, seria la seva cinquena aventura a fora després del pas pel Górnik Leczna (Polònia), Terracina (Itàlia), Seinäjoen JK (Finlàndia) i Kerala Blasters (Índia). Josu també ha jugat a la Jonquera, Olot i base de l’Espanyol, Barça, FE Figueres, Girona i Esplais.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.