Shakira i Piqué no han pogut començar el 2016 de millor manera. Junts i feliços, la parella es troba en un dels seus millors moments al costat dels seus dos fills Milan i Sasha.

Pocs dies li queden a Sasha Piqué Mebarak per complir un anyet i la cantant de 'Waka Waka' ha volgut compartir amb tots nosaltres una fotografia del petit molt somrient en braços del seu pare, que li fa un petó a la galta i li agafa la maneta, amb la qual es "desfà". Una imatge molt tendra. "Em desfaig! Shak" escrivia la colombiana al costat de la foto, que en poques hores ha arribat a les 393k de m'agrades i nombrosos comentaris.

Aquestes han estat el primer nadal del petit dels Piqué, que va arribar al món el 29 de gener de l'any passat i al qual vam poder conèixer amb tot just una setmana de vida. Molt ha crescut des de llavors i ara és un preciós nen de grans ulls i cabellera rossa clavadet al seu pare.

El futbolista i Shakira no es cansen de compartir a les xarxes socials imatges dels seus dos fills demostrant com són de feliços i que bé que s'ho passen tots junts.