04 de gener de 2016
04.01.2016
Tennis taula

Tramuntana, Bàscara i CER l'Escala guanyen en el Top Català

L'alevina Riera (Tramuntana) i la benjamina Vidal (Bàscara) queden primeres i González i Tauler (CER) fan podis en alevins i infantils

04.01.2016 | 18:43
Els nois del CER van fer un doble podi

Els clubs altempordanesos de tennis taula van destacar, el cap de setmana passat a les Borges Blanques (les Garrigues), en el Top Català de base, on s´accedeix per classificació i hi poden participar només els vuit jugadors amb millor rànquing de Catalunya. A terres lleidatanes, el Tennis Taula Tramuntana va desplaçar-hi tres palistes: Jana Riera, Linda E. Thomson i Clàudia Pérez. De nou, el paper més destacat va recaure en la figuerenca Riera, que amb 11 anys es va proclamar campiona en alevines –Pérez va ser quarta i Thomson cinquena.

A una categoria inferior, benjamins, la primera posició també se la va endur Abril Vidal (CTT Bàscara). Aquesta és la primera temporada que la palista d´Orriols disputa amb regularitat competicions catalanes oficials, però va sorprendre a tothom amb el seu joc i amb l´autoritat amb què es va imposar guanyant els set partits.

Per partida doble
Per la seva part, els palistes del CER l´Escala Iker González i Norbert Tauler van aconseguir doble podi. En la categoria aleví, Iker González es proclamava campió, mentre que Norbert Tauler era tercer. En infantils, Tauler era segon i González tercer.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook