Els clubs altempordanesos de tennis taula van destacar, el cap de setmana passat a les Borges Blanques (les Garrigues), en el Top Català de base, on s’accedeix per classificació i hi poden participar només els vuit jugadors amb millor rànquing de Catalunya. A terres lleidatanes, el Tennis Taula Tramuntana va desplaçar-hi tres palistes: Jana Riera, Linda E. Thomson i Clàudia Pérez. De nou, el paper més destacat va recaure en la figuerenca Riera, que amb 11 anys es va proclamar campiona en alevines -Pérez va ser quarta i Thomson cinquena.

A una categoria inferior, benjamins, la primera posició també se la va endur Abril Vidal (CTT Bàscara). Aquesta és la primera temporada que la palista d’Orriols disputa amb regularitat competicions catalanes oficials, però va sorprendre a tothom amb el seu joc i amb l’autoritat amb què es va imposar guanyant els set partits.

Per partida doble

Per la seva part, els palistes del CER l’Escala Iker González i Norbert Tauler van aconseguir doble podi. En la categoria aleví, Iker González es proclamava campió, mentre que Norbert Tauler era tercer. En infantils, Tauler era segon i González tercer.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.