Per aquest dijous dia 31, dia de sant Silvestre, tres pobles acomiadaran el 2015 amb proves. A Cadaqués (11 h) hi haurà l´11a edició de la seva cursa, en un recorregut de 10 km i amb categories de veterans, absoluta i infantil.

A la tarda Fortià tornarà a programar (16 h) una cursa de 5 km que és coneguda com la "Patxanguera de l´Empordà". No cal fer inscripció prèvia, serà gratuïta i s´hi pot anar disfressat. L´última cursa serà la Sant Silvestre Navatenca (18 h), amb distàncies de 3,5 i 7 km. El preu de la inscripció és de 2 € i els beneficis es destinaran al Centre de Lleure el Dofí. Hi haurà xocolatada per a tots els participants.

D´altra banda, la primera cursa de l´any serà a Espolla, aquest diumenge dia 3 (10 h) amb la Marxa de la Sussissa, de 7,6 km. El preu de les inscripcions van dels 6 als 8 € i a l´arribada hi haurà torrada amb sussissa -salsitxa llarga típica de la zona- per als participants.

Tres curses el cap de setmana passat

De les sis curses previstes a l´Alt Empordà abans d´acabar l´any, tres es van disputar el cap de setmana passat. A l´Escala, per Sant Esteve, 130 corredores van participar en la prova de 6 km que organitzava l´Escala-Empúries Flama 91. L´endemà, diumenge, Terrades es va estrenar amb la seva primera Sant Silvestre amb 200 inscrits i la Jonquera va batre rècords amb 352 participants en la cinquena edició de la Cursa de la Dona.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.