Vilafant acull, aquest diumenge dia 20 a partir de les 10 del matí des del pavelló, la primera edició de la Duatló Cross. La prova és organitzada per Sappysport, Deskonecta, Club Esportiu Tramuntana X-trem i Ajuntament de Vilafant i comptarà amb un recorregut total de quasi 40 km: els primers 12 km seran a peu i els 27 restants en bicicleta de muntanya. La Duatló Cross es pot fer individual o per parelles, ja siguin masculines, femenines o mixtes i el preu per a participar-hi va dels 12 als 25 €, segons si es fa sol o per equips, de manera anticipada o el mateix dia -vegeu destacat de la dreta.

“El nivell tècnic de la prova és senzill, no és difícil, però la ruta serà més llarga que d’altres duatlons”, explica l’organitzador de la prova, Toni Segura. El corredor figuerenc, amb una àmplia experiència en les proves de BTT com l’Ion4 Madrid-Lisboa, la Mongolia o l’Iron Bike, que va dur a terme al costat de Gabi Díaz, afegeix que la Duatló Cross recorrerà “pels voltants de Vilafant, per a la zona de la Bòbila, i Borrassà, Santa Llogaia i Ordis en planer”.

Podeu ampliar la informació de la cursa a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.