17 de desembre de 2015
17.12.2015
Spar Citylift Girona 5659Nadezdha
 

A un triple de sorprendre el Nadezdha (56-59)

L'equip de Roberto Íñiguez supera un notable Spar Citylift Girona en el que Jordana té un tir de tres per forçar la pròrroga

17.12.2015 | 06:30

L'Uni es juga una bona part de la temporada aquest cap de setmana, en una jornada de lliga on es decideixen els equips classificats per a la Copa, però tot i la imminència del partit a Salamanca l'equip de Miguel Ángel Ortega ha competit bé contra un Nadezdha Orenburg netament s superior sobre el paper que no ha pogut trencar el duel tot i arribar a dominar per disset punts al principi del darrer quart (41-57). Les gironines no han tirat la tovallola i a, menys d'un minut per final, un bàsquet de Vita Kuktiene les ha posat a només quatre punts de les russes.

En els dos següents atacs Coulibaly ha anotat per l'Uni i el Nadezdha, en el que Roberto Íñiguez s'ha vist obligat a dos temps morts seguits, només ha anotat un tir lliure cada cop (Cruz i Bonner). Així s'ha arribat a cinc segons pel final amb l'equip de Roberto Íñiguez guanyant de tres punts i amb pilota per l'Uni. Ortega ha demanat temps mort i ha aconseguit que Jordana pogués de tirar de tres punts tot i que bastant forçada. No ha entrat, però l'Uni ha posat la por al cos al Nadezdha jugant amb només sis jugadores.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook