El pavelló de la Mar Bella de Barcelona va acollir, diumenge, el Campionat de Catalunya absolut, destinat a competidors de partir de 16 anys. En l´àmbit altempordanès, la medalla d´or se la va emportar el vilafantenc Ramon Ruiz en pes ploma (-68kg). El competidor del Tae Sport de Vilafant va vèncer després d´estrenar la categoria sènior i el pes una setmana abans en el Campionat d´Espanya de clubs, en què va ser tercer.

El medaller local el va completar el gimnàs Jan-su, amb una plata i tres bronzes. A les portes de l´or hi va estar Malen Bonilla, en pes mosca (-49kg). Per la seva part, tres nois van arribar fins a les semifinals: Toni Bassó i Moussa Diarrá en pes lleuger (-74kg) i Alassana Diarrá en superlleguer (-80kg). Altres competidors que van participar, però que no van poder pujar al podi, van ser Sofia Viana (Tae Sport), Boulaye Diarra (Jan-su), Laura Cortada i Abde Bentarifet (TKD Joan´s).

D´altra banda, en el Campionat d´Espanya de clubs, a Benicàssim (Castelló), el darrer competidor en penjar-se una medalla va ser el preinfantil del Tae Sport ­Armani Catalano, que va ser segon.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.