El darrer reforç del Ripoll, cuer del grup 17 de Tercera Catalana que ha capgirat l’equip de dalt a baix, és Manel Camacho. El migcampista figuerenc, de 29 anys, prové de l’Agullana i anteriorment havia jugat a l’Esplais, l’Escala, Fundació i Gramanet. Camacho va debutar el diumenge al camp de l’Amer (2-0) juntament amb el defensa rosinc Dani O Fernández (la Jonquera). L’equip de David Zurita també ha fitxat el porter Tibu, Leslie Wijesinghe, Diego Soria i Bruno Gomes.

L’Agullana fitxa el porter del Garriguella i Tissera torna a Roses

El mercat de Tercera Catalana es va movent i a més del ­fitxatge de Toni Ruedas pel Marca de l’Ham, dos equips més de la part alta han mogut fitxa. L’Agullana de Pepe Mesas ha incorporat Ariel Núñez, porter que prové del Garriguella que competirà amb Sergio Garcia per un lloc sota els pals. Per la seva part, el Roses ha recuperat Gerardo Tissera, que estava sense equips i que s’afegeix a les incorporacions de Meli Ribera i Jaume Sastre.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.