Els camps de futbol de Llançà i de Navata acolliran, per aquestes festes, dos campus-casals de futbol per a menors de 13 anys.

Per una part, el futbolista llançanenc de l’Olot Hèctor Simón prepara, per tercer any seguit, el seu Campus de Nadal a les instal·lacions del CE Llançà. En el campus, enfocat a la tècnica i a la visió de joc, hi poden prendre part nens i nenes de 5 -caganius de segon any- a 13 anys -infantils- i es desenvoluparà els dies 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre i 4 i 5 de gener. “Treballarem aspectes que defineixen el meu joc, la tècnica i la visió de joc, i explicarem alguns secrets per mantenir-se en el món professional”, explica Hèctor, que entre Primera i Segona B ha jugat prop de 300 partits amb l’Espanyol, Girona, Ferrol, Castelló, Sabadell i Oviedo. El preu, és de 80 euros. Per a més informació entreu a www.cellanca.cat o truqueu al 665 836 040.

El Casal de Navata, del 24 de desembre al 5 de gener

D'altra banda, el Club de Futbol Navata organitzarà, aquestes festes, la cinquena edició del seu Casal de Futbol, dirigit a nens i nenes de 4 a 13 anys -tant si formen part del club com no- que tenen com a objectiu millorar la tècnica individual i augmentar la seva eficàcia en el joc col·lectiu. A més, hi haurà un entrenament específic per a porters. El casal tindrà llocs en el camp municipal de futbol de Navata als matins, des de les 9 del matí fins a la 1 del migdia, dels dies 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre i 4 i 5 de gener. Hi haurà esmorzar durant tots els dies i regal del club pels participants. El preu de la inscripció va dels 70 als 80 euros. Per a més informació podeu entrar al web www.cfnavata.com o trucar al 661 434 484 (Edu Romero).

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.