El CEB Girona es consolida com el millor equip gironí de Primera Catalana després de derrotar l'Arbúcies per Tito Servitja per un clar 89-60. L'equip entrenat per ocupa el segon lloc, amb nou victòries i tres derrotes, a només un partit del líder Santa Coloma mentre que el Sant Narcís va caure a casa davant el Sant Gervasi i ara és quart amb 8-4. Un lloc per sota hi ha el Quart B que va guanyar a la pista de l'Argentona per 62-79.

En el derbi gironí, el CEB Girona va derrotar l'Arbúcies per 89-60 en un partit on els locals, que van anotar 27 punts en el primer quart, varen anar sempre per davant. Al descans, 49-24, el partit ja estava resolt. Pol Rigat, amb 20 punts i cinc triples, va ser el màxim anotador del partit seguit del seu company Àlex Herrera. Auladell i Juvanteny van ser el millors de l'Arbúcies, amb 11 punts.

L'equip selvatà continua a la part baixa de la taula, amb quatre victòries i vuit derrotes, just per sobre dels altres dos gironins de la categoria, Onyar i Garrotxa Sant Joanenc, que només sumen tres victòries. Els garrotxins van caure a la pista del Montgat (68-60) després d'un darrer quart molt fluix en que els visitants van encaixar un parcial de 28-14 que va ser decisiu. Corcoy va ser el màxim anotador amb vint punts i quatre triples, però la pitjor notícia va ser la lesió de Frank Busquets que, a l'espera de les proves, es perdrà uns quants partits. L'Onyar va sortir derrotat de la pista del Pineda per 69-51.