El central del Barça, Gerard Piqué, va respondre en zona mixta al defensa del Reial Madrid Álvaro Arbeloa, de qui va dir que no és amic seu si no que més aviat un "cono-cido, cono-cido".

Aquesta setmana, Arbeloa va dir que "algun dia" veuria al defensa, que va definir com "amic", en el programa d'humor El Club de la Comèdia, després que el jugador blaugrana fes broma en les xarxes socials amb l'alineació indeguda que el Reial Madrid va presentar en el partit de Copa del Rei contra el Cadis.

Després de l'empat del seu equip contra el Deportivo de la Corunya, Piqué va comparèixer davant els mitjans de comunicació i va respondre al jugador del Reial Madrid amb aquestes paraules textuals. "Quiero aclarar que Arbeloa no es un amigo, sino un cono-cido. Cono-cido". El central català va fer broma en ser preguntat per les declaracions d'Alvaro Arbeloa, deixant-lo així en evidència.

El Mundialet entra en escena

El conjunt blaugrana comença aquest matí el camí cap al Japó per disputar el Mundial de Clubs. Tota l'expedició barcelonista marxarà a les 10 hores direcció a Tòquio, on arribaran després de 12 hores de vol. Des de l'arribada i fins el primer partit l'equip realitzarà fins a cinc entrenaments. La primera sessió serà demà mateix al Mitsuzawa Stadium de Yokohama. Dijous, el Barça disputarà les semifinals de la competició, que s'ha guanyat el dret a jugar després de guanyar la Lliga de Campions el passat mes de juny a Berlin. El primer rival sortirà del partit que ha començat a primera hora del matí (8.00 h) entre el Club Amèrica i el Guangzou. Un d'aquests dos equips s'enfronrarà en semifinals al Barça el proper dijous 17 de desembre a les 11:30 hores a Catalunya. Si el Barça és capaç de superar el partit de semifinals, la final serà el proper diumenge 20 de desembre, també a les 11:30 hores a Catalunya. El rival esperat seria el River Plate argentí. El conjunt de Buenos Aires es veurà les cares a les semifinals amb el gunyador de l'eliminatòria de quarts de final entre l'Hiroshima i el Mazembe.