El Celta conserva el quart lloc a la Lliga després de guanyar per la mínima l'Espanyol, un triomf materialitzat amb una genialitat de Iago Aspas i amb patiment final, ja que el seu rival, amb un home més des del minut 46, va fregar l'empat a falta de sis minuts amb una rematada de Raíllo. L'equip gallec es va apoderar de la pilota des de l'inici però amb prou feines va crear perill a un Espanyol ben plantat, amb dues línies de quatre molt juntes i esperant la seva oportunitat al contraatac, tot i que ben poc va generar ofensivament.

Quan els locals tenien més controlat el duel, va despertar l'equip català, que va fregar el gol sobrepassada la mitja hora de joc, primer amb una centrada de Fuentes a la que no va arribar per poc Víctor Álvarez i després amb una rematada de cap d'Álvaro que va rebutjar el porter local.

Buscava amb ànsia l'equip viguès el gol, i el va trobar al límit del descans amb una obra d'art de Iago Aspas. Va agafar la pilota al mig del camp, va marxar amb qualitat del central Álvaro i amb una espectacular vaselina va aixecar als aficionats dels seus seients per situar l'1-0.

Al minut de la represa el Celta es va quedar amb deu per l'expulsió del xilè Tucu Hernández, però ni això va fer despertar l'Espanyol, ?inexistent en atac. En els últims instants l'equip català es va bolcar i va poder aconseguir l'empat amb una rematada de cap de Raillo que va rebutjar Sergio Álvarez.