10 de desembre de 2015
10.12.2015
Ciclisme

Tres vencedors locals
a la Copa Gironina de BTT

L'agullanenc Baserba, en veterans, la cabanenca Blanch, en sub-23, i la prebenjamina de Vilajuïga, Gironès, campions del circuit gironí

10.12.2015 | 10:22
Els campions de totes les categories

L´Open Tàctic de BTT-Copa Gironina va tancar l´edició del 2015 el diumenge anterior a Banyoles, després d´un total de cinc proves puntuables que també s´han celebrat en els darrers mesos a Porqueres, Mont-ras, Amer i Serinyà. Per optar al títol, han puntuat les quatre millors curses de cada corredor i la novetat d´aquesta edició han estat alguns canvis del nou format i els recorreguts llargs d´una sola volta d´uns 30, 20 i 10 km. La competició ha potenciat la base amb circuits per als nens i nenes, a més de la tasca de promoció, amb un centenar de mainada a cada prova.

Baserba i Blanch repeteixen

D´entre els campions finals, hi ha hagut tres representants de l´Alt Empordà. En màsters de més de 60 anys, l´agullanenc Robert Baserba s´ha proclamat vencedor en la distància de 20 km. El del ­Guess Bike Guak, de 64 anys, va participar fa un any en el Mundial de Noruega i no té aturador.

Per la seva part, a la categoria sub-23, la corredora de Cabanes, Júlia Blanch, va arrasar en 20 km i tancava un any en què també ha estat campionat de Catalunya.

Baserba i Blanch van revalidar, d´aquesta manera, el títol de campions gironins mentre que Íria Gironès ha millorat el tercer lloc de la temporada passada. La prebenjamina del Club Ciclista Vilajuïga va imposar-se en el circuit de 500 metres.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook