L'equip Windoor Warriors d´Empuriabrava, Campió del Món de la modalitat 4 Way Dynamic de vol indoor després d´aconseguir el títol en els Mundials FAI l´octubre a Praga ha fet podi d´or aquest cap de setmana passat a Dubai, als Emirats Àrabs, on s´ha celebrat el "Clash of Champions", una competició d´alt nivell que ha reunit els millors professionals de vol en túnel d´arreu del món.

El torneig, patrocinat pel príncep hereu de Dubai, Sa Altesa el Xeic Hamdan bin Mohammed Al-Maktoum, compta amb una dotació de 200.000 dòlars, la més gran de la història de les competicions de vol en túnel i ha reunit a 200 voladors que configuren l´elit mundial del vol indoor.

L´equip Windoor Warriors integrat pels voladors Raph Coudray, Léo Blanchon, Clément Duclous i David Petracco, que té la seva base d´entrenament al Túnel de Vent d´Empuriabrava s´ha proclamat campió absolut de la categoria 4 Way Dynamic.

Per la seva banda, i en la modalitat de 2 Way Dynamic, els joves voladors nacionals de l'equip WINDOOR Empuriabrava, també formats al Túnel de Vent empordanès, Alejandro González i César Rico, han obtingut la quarta posició de la seva categoria en la que ha estat la seva segona competició internacional.

La directora del Túnel de Vent d´Empuriabrava, Aida Rico es mostra satisfeta pels resultats obtinguts i assegura que els "Windoor Warriors són una garantia d´èxit. Uns professionals impecables que aporten l´excel·lència en cadascuna de les competicions on participen i que, sense cap mena de dubte, representen a WINDOOR arreu del món amb una professionalitat impagable", afegeix Rico.

Inflight Dubai és el túnel de vent més gran del món. Compta amb una càmera de vol de 5,03 metres de diàmetre i 20,73 metres d'alçada i genera uns fluxos d'aire que arriben a 320 Km per hora.

Windgames 2016 al Windoor Empuriabrava

Al Gener de 2016 el Túnel de Vent d´Empuriabrava es convertirà de nou en el referent mundial del vol indoor gràcies a la celebració de la tercera edició dels WINDGAMES, la competició internacional de vol en túnel, que reunirà els millors equips del món.

En la passada edició hi van participar 39 equips i 124 voladors procedents dels Estats Units, Bèlgica, França, Sud-àfrica, el Regne Unit, Finlàndia, Polònia, Espanya i Suïssa, unes dades que posen de manifest el potencial d´aquest esport a escala mundial.

La cita tindrà lloc els dies 22 i 23 de gener del 2016. La competició acollirà les categories tradicionals de Vol en Formació (FS) i Vol en Formació Vertical (VFS), així com les noves disciplines dinàmiques de 2 i 4 voladors (2WD / 4WD). Com a novetat, entrarà en competició una nova modalitat d´estil lliure coneguda com a Freestyle.