El proper dissabte 19 de desembre, es durà a terme el primer "Repte de Natació 50 x 100", entrenament típic de les dates nadalenques en què cada participant ha de nedar 50 sèries de 100 metres. El repte, organitzat per l'Associació Wendys amb la col·laboració de la Piscina de Roses, donarà els ingressos recollits amb les inscripcions a benefici de la Fundació Josep Carreras.

El repte 50 x 100 consisteix en un entrenament en el qual els participants han de nedar 50 sèries de 100 metres, escollint entre 4 possibles nivells que cada nedador tria a l'hora de fer la inscripció en funció del ritme d'entrenament que vulgui seguir.

En cap cas es tracta d'una competició, sinó d'assolir el repte aguantant el ritme d'entrenament. Cal remarcar que l'organització disposarà d'un controlador a cada nivell, que serà qui donarà la sortida a cada sèrie, i que a la meitat del repte es farà un descans de 10 minuts per hidratar-se, menjar...

L'accés als vestidors serà a les 10.45h, les instruccions i la distribució dels grups es durà a terme a les 11h i el començament del repte està previst per a les 11.15h.

Les inscripcions es poden fer de forma anticipada a partir de l'1 de desembre a través del correu electrònic de Paco Abarca, o bé in situ el mateix dia de la prova si queden places disponibles. Cal dir que la inscripció comporta un donatiu de 10 euros (import mínim) que es destinarà íntegrament a la Fundació Josep Carreras. Les places són limitades i les inscripcions es tancaran un cop s'arribi a 28 participants, amb un màxim de 7 nedadors per nivell i carrer.