El Barcelona s'ha classificat per als vuitens de final de la Copa del Rei després de golejar el Villanovense (6-1), amb un triplet de Sandro Ramírez, en un partit que els blaugranes han dominat de principi a fi.

Tal com s'esperava, el duel entre David i Goliat no ha tingut història, i no ha fet més que confirmar que aquestes primeres eliminatòries del torneig del KO no tenen emoció si no es disputen a partit únic.

El xoc ha servit, això sí, perquè Sandro es reivindiqués amb tres gols i una magistral assistència de taló a Munir, autor també d'un doblet.

El Barça, conscient de la seva enorme superioritat, ha sortit a resoldre l'eliminatòria sense el trident, perquè Messi s'ha quedat a la grada i Neymar i Luis Suárez, a la banqueta. Luis Enrique noha hagut de recórrer a cap dels dos puntes sud-americans, ni tampoc d'Iniesta, perquè el seu equip ha encarrilat molt ràpid el partit.

- Fitxa tècnica:

6 - Barcelona: Masip; Dani Alves (Gumbau, min.46), Bartra, Vermaelen, Mathieu, Mascherano, Samper, Adriano, Aitor, Sandro i Munir.

1 - Villanovense: Fonts; Trinitat, Súper, Cubi, Tàpia, Elías, Pajuelo, Jairo Caballero (Moraga, min.58), Juanjo (Curro, min.65), Anxo i Juanfran (Gairebé, min.77).

Gols: 1-0: Dani Alves, min.4. 2-0: Sandro, min.21. 2-1: Juanfran, min.29. 3-1: Sandro, min.31. 4-1: Munir, min.51. 5-1: Sandro, min.69. 6-1: Munir, min.76.

Àrbitre: Pérez Montero (Comitè Andalús). Va mostrar targeta a groga a Trinidad (min.32), Elías (min.41) i Mascherano (min.44).

Incidències: Partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei disputat al Camp Nou davant 67.703 espectadors, uns 3.000 seguidors del Villanovense. El partit ha estat declarat pel club blaugrana com 'Dia el soci solidari', una iniciativa a través de la qual els socis culers cedien gratuïtament la seva localitat a diverses entitats socials.