El Club de Futbol Sala Esplais ha guanyat, aquest diumenge al vespre, el derbi altempordanès de Lliga Nacional Catalana davant el Fricafor Futbol Sala Vilafant (2-0). Els castellonins, que partien com a favorits, han dominat l'enfrontament, però han suat per inaugurar el marcador i no ha estat fins al minut 16 que, amb dues jugades seguides, han encarrilat el triomf. Ramon i Oscar han anotat els gols del conjunt de Dani Rovira abans del descans i, a la represa, l'equip local ha mantingut la renda. El porter del Vilafant, Juanfran, ha evitat que el triomf fos més ampli i ha estat el millor del seu equip, que ha donat la cara en tot moment i que amb 0-0 en el marcador ha tingut un xut el pal de Dani Haro.

Amb aquest triomf l'Esplais es manté segon abans de visitar la pista del líder, el Montsant, mentre que el Vilafant continua a la zona baixa de la classificació.