El Marca de l’Ham té sis punts de coixí al capdavant de Tercera Catalana després del triomf agònic de diumenge passat davant el Viladamat (1-0) i de la derrota del Palafrugell, el seu immediat perseguidor, al camp del Bàscara (2-1). Els nois de Txema Ortega van fer valer el factor camp propi, on encara no han cedit cap punt, per sumar-ne tres en un partit en el qual s’havien encallat. L’encert, de nou, de Nando Jiménez, migcampista que s’ha convertit en el pitxitxi de l’equip amb sis gols, va acabar sent decisiu.

Si els figuerencs han vist eixamplat al marge al capdavant és pel triomf dels bascarencs davant el potent equip baixempordanès. L’equip de Miquel Rivas va sortir elèctric i va ganyar amb dues dianes de dos dels seus homes més en forma, Brugué i Tremoleda.

Ara, el perseguidor del Marca de l’Ham és el Roses de Gabri Maragall, que sense l’artiller Robert, lesionat del turmell, va superar amb contundència l’Esplais (0-3). Precisament, l’estadi de Mas Oliva acull aquest diumenge (16 h) el duel entre els dos primers classificats. Els figuerencs només han rebut cinc gols i són l'equip menys golejat (tenen Sergio Rodríguez i Dani Luque a la porteria) mentre que els rosincs només n'han encaixat set, en què Sergio Feria, ex del Cadaqués, s'ha mostrat molt sòlid.

Podeu ampliar la informació del futbol regional altempordanès a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.