El Club Pàdel Indoor Figueres acollirà, aquesta setmana, el Màster de Pàdel Gironí 2015, l’últim campionat provincial de l’any. En categoria masculina hi participaran els 32 millors jugadors del rànquing gironí repartits en dues categories, i pel que fa a la categoria femenina, només es jugarà la primera categoria amb la presència de les 16 millors jugadores.

Des d’aquest dimecres i fins el divendres (a partir de les 9 de la nit) es disputaran els primers partits de les lliguetes dels diferents grups mentre que el dissabte tindrà lloc les semifinals (12 h) i la final (19 h). "És un orgull que ens donin l’oportunitat d’acollir aquest campionat al nostre Club. És fruit del treball que realitzem tot l’equip i ens permet poder oferir a tots els figuerencs la possibilitat de veure el millor pàdel gironí a casa", explica Sergi Curto, director del campionat.

En aquesta edició hi participen els següents representants locals: Jaume Iglesias, Laia Llobet i Eva Garcia. A destacar, també, la gran participació de jugadors del club amfitrió: Albert Faxedas, Sergi Curto, Òscar Pérez, Sergi Márquez, Carles Palahí i Empar Casellas. Un any més la Federació Catalana ha triat el club figuerenc per ser la seu d’aquest màster, l’entrada del qual serà gratuïta.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.