El pas dels anys ha convertit el Trial Indoor en un atractiu més de les Fires de Girona i, edició rere edició, el pavelló de Fontajau reuneix milers d'espectadors per veure Toni Bou, Adam Raga, Jeroni Fajardo i la resta de pilots, en una prova que es manté ferma tot i la desaparició del Campionat d'Espanya indoor. L'edició d'aquesta tarda, a dos quarts de set, serà la que suma vint-i-vuit i arriba amb un interrogant: algú serà capaç de destronar Toni Bou? El pilot de Piera, que acumula divuit títols de Campió del Món de trial, ha assolit sis victòries consecutives a Fontajau i, en cas de sumar-hi avui la setena, Bou superaria en el palmarès el garrotxí Marc Colomer que, el seu moment, va arribar a guanyar sis cops a Girona.

«Aconseguir la setena victòria a Girona i poder superar la marca de Colomer és un repte. M'agradaria molt poder-ho aconseguir», explica Marc Colomer, que no amaga els seus bons records de Fontajau i la seva motivació per competir a Girona, encara que ara la prova ja només sigui d'exhibició: «Fontajau permet veure les motos i els pilots molt de prop, de manera que es pot apreciar la dificultat dels obstacles. Es veurà un gran espectacle. Aquesta és una prova que m'agrada molt, tinc moltes ganes de disputar-la», detalla el multicampió mundial.

Per intentar evitar la setena victòria de Bou, avui a Fontajau hi haurà tres clars candidats més a guanyar el Trial Indoor Ciutat de Girona. Dos veterans amb molts èxits en el seu palmarès, Adam Raga i Albert Cabestany, i el gironí Jeroni Fajardo, que compta amb l'avantatge de pilotar a casa amb el suport d'un públic al qual li agradaria veure com supera el pilot de Pals. «Estem tots molts igualats, Raga, Cabestany, Fajardo i jo podem guanyar en qualsevol cursa indoor», apunta Toni Bou, que també haurà de competir amb els joves Pol Tarrés i Jaime Busto. A les taquilles del pavelló de Fontajau es vendran entrades fins al darrer moment, el pavelló gironí no estarà ple del tot, a un preu de quinze euros per als adults i de sis euros per als nens.