13 de octubre de 2015
13.10.2015
Futbolí

L'Open Bai de Feis de Roses modernitza els futbolins

La vuitena edició serà aquest dissabte en el pavelló rosinc i incorporarà Futbolins Presas. Des de l'organització expliquen que "l'Open va cada vegada a més"

13.10.2015 | 12:02
L´Open va acollir 47 parelles l´any passat

Aquest dissabte se celebrarà, en el pavelló de Roses, la vuitena edició de l´Open Bai de Feis de futbolí. Enguany, els organitzadors preparen grans novetats i asseguren més espectacularitat que mai. Per una part, hi haurà nou Futbolins Presas, que substitueixen el futbolí català:"És més tècnic i més espectacular, ens hem modernitzat. L´Open va cada vegada a més", assegura Álvaro Díaz, organitzador de l´activitat.

A més, en aquesta edició afegiran una tercera categoria i hi haurà dos torns de joc. Tanmateix, comptaran amb la presència del gallec José Luis Busto, organitzador de màster de diferents competicions destacades. L´organització repartirà més de 1.500 euros en metàl·lic, 29 exclusius trofeus, 130 samarretes commemoratives i botifarrada i refresc per a tots els participants. El preu de la inscripció –es pot fer per telèfon al 605 951 593 i 646 300 888 fins al dijous– és de 30 € per parella. Hi haurà tres categories, un open femení i un flamant open infantil –el preu de la inscripció és de 5 € per jove, es pot fer el mateix dia i és per a menors de 15 anys. També hi haurà trofeus per a la millor parella de l´Alt Empordà, per al planter i al millor jugador júnior.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook