El Barça comença la lliga tal com s'esperava després del títol de Copa de fa una setmana, guanyant. Tot i això s'esperava una victòria més plàcida de l'equip de Xavi Pasqual, que no es va poder desempallegar mai d'un CAI Saragossa que es va mostrar valent i descarat. El partit era entretingut i de fet, abans del descans el Palau va viure un magistral duel anotador de bases. Les individualitats d'Arroyo i Bellas van sostenir els seus equips en atac, una festa a la qual se'ls va unir el jove Marcus Eriksson, que amb un triple posava el 45-46 amb el qual va acabar un primer temps vistós. Malgrat tot, el conjunt blaugrana no es desempellagava dels aragonesos, tot i que Tomic continuava destrossant la zona interior del CAI. Amb el Palau Blaugrana una mica nerviós amb les decisions arbitrals, va aparèixer Sek Henry, qui amb una cistella exterior en l'últim segon del període, tornava a posar per davant els de Ruíz Lorente (61-62).

Henry i Sastre van mantenir els seus en atac, mentre que el Barcelona, negat des de la línia de tres, seguia encomanant-se una bona defensa, l'exuberància interior de Tomic i dos triples de Navarro per aconseguir construir un parcial de 10-0 (78-70) a dos minuts del final que va acabar amb l'esperança dels aragonesos. El Barça, amb 7 incorporacions comença guanyant.