Dani Pedrosa (Repsol Honda RC 213 V) s'ha adjudicat la victòria en el Gran Premi del Japó de MotoGP que aquest diumenge s'ha disputat al circuit de Motegi.

L'italià Valentino Rossi (Yamaha YZR M 1), segon, compta ara amb un avantatge de divuit punts sobre Jorge Lorenzo (Yamaha YZR M 1), que ha estat tercer.

Marc Márquez s'ha adjudicat la quarta posició, Aleix Espargaró ha acabat onzè després d'evitar una caiguda i Toni Elías (Forward Yamaha), vintè. Com en el cas d'Aleix Espargaró han corregut semblant sort, en forma de caiguda, l'australià Jack Miller (Honda RC 213 V-RS), els italians Danilo Petrucci (Ducati Desmosedici GP14.2) i Andrea Iannone (Ducati Desmosedici GP15), amb problemes tècnics, o els catalans Maverick Viñales (Suzuki GSX RR) i Pol Espargaró (Yamaha YZR M 1).

En Moto 2, el francès Johann Zarco (Kalex), matemàticament campió del món de Moto2, s'ha adjudicat la victòria amb autoritat al Gran Premi del Japó de la categoria, per davant dels alemanys Jonas Folger (Kalex) i Sandro Cortese (Kalex).

En Moto 3, l'italià Niccolo Antonelli (Honda) s'ha imposat en una clara i contundent victòria al Gran Premi del Japó de Moto3, la segona de la temporada, en liderar la cursa de Motegi des de la primera fins a l'última volta. Isaac Viñales ha patit una lleu caiguda en la penúltima volta que li ha lliurat en safata la tercera posició a Jorge Navarro (Estrella Galicia 0'0 Honda) i ell s'ha hagut de conformar amb el quart lloc.