Neix una nova carrera de muntanya a Girona, l'Adventure Trail, que es disputarà el proper diumenge 25 d'octubre a partir de les 9 del matí. La prova té com a principal particularitat que unirà els dos cims més emblemàtics de la demarcació: la sortida es farà des dels Àngels (488 metres) i l'arribada serà a Rocacorba (991), amb un total de 35 quilòmetres i 1.800 metres de desnivell positiu. El circuit no estarà marcat, per preservar els boscos i paisatges, i hauran de ser els participants els qui es guiïn amb el seu GPS.

Adventure Trail és una cursa competitiva en tota regla, amb una única variant, el recorregut no està marcat. Això permet dissenyar recorreguts passant per llocs inhòspits. Encara que prèviament els corredors ja coneixeran la distància i el desnivell del recorregut, el nou format permet introduir un factor sorpresa quant a la tècnica i el terreny.

La prova recorrerà un 80% de senders de les Gavarres i de la Vall del Llémena, de totes maneres, el seu toc diferencial és que se surt del cim d'una muntanya i se n'arriba a un altre. El repte uneix bona forma física amb bona capacitat de navegació.