Aniol Casaponsa, conegut al món de l’hoquei com a Xapi, s'ha convertit en l'últim fitxatge del Red Tortuga Jonquerenc per afrontar el repte de lluitar per l'ascens a Primera Catalana. Xapi és un davanter polivalent de 26 anys provinent del HC Salt, que enguany a perdut categoria de Primera Catalana.

Format a les bases del HC Salt, va deixar el club per anar al GEiEG gironí, amb qui va competir diverses temporades a Primera Catalana i a Nacional Catalana, on va agafar molta experiència. Home de club, va tornar a Salt per intentar ajudar, com a jugador i com tècnic, a assentar les bases del club gironí.

Habitual a les seleccions gironines de base, va ser campió de Primera Catalana sènior amb el GEiEG. Xapi, que en altres temporades ja havia estat objectiu dels tècnics jonquerencs, ha decidit formar part del projecte fronterer d'aquest any, i ja va debutar diumenge passat amb els homes del tècnic Comalat, participant de la victòria i "mullant" en un parell de gols.

En definitiva un jugador que arriba en una edat óptima, per aportar la seva qualitat, i la seva experiència, doncs fa dues temporades ja va assolir l'ascens de Segona a Primera amb el HC Salt.

Podeu ampliar la informació del CP Jonquerenc a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.