21 de setembre de 2015
21.09.2015
Futbol

"El millor era que no seguís"

El banyolí Àngel Bustins va deixar fa dues setmanes l'Escala després de cinc anys a l'equip

22.09.2015 | 11:52
Bustins havia estat suplent al primer partit

Un dels pilars fonamentals de l´Escala en els últims cinc anys, el porter Àngel Bustins, comunicava fa dues setmanes als seus companys la decisió de no continuar, quatre dies després de l´inici de la lliga al camp del Manresa, on va ser suplent. El del Pla de l´Espany, de 34 anys, assegura que ha marxat sense conflictes ni amb club ni amb l´entrenador i plega després d´haver estat tres anys el porter menys golejat, reconegut amb el premi "Amos de l´Àrea" que atorga anualment el Setmanari de l'Alt Empordà amb la col·laboració del Consell Esportiu i Comarcal.

Per motius personals deixa l´Escala després de cinc temporades.
Marxo perquè em costa combinar el futbol amb les altres obligacions que tinc i perquè veia com esportivament comptava menys que en anys anteriors. Si només hi hagués un condicionant dels dos hauria seguit amb normalitat.

Ser suplent el primer partit de lliga a Manresa té quelcom a veure amb la seva marxa?
Sí. És la prova del que es veia feia temps, que tot i fer una bona feina aquests anys i haver-me implicat molt comptava menys que en temporades anteriors. Tot i això, un porter quan no juga ha de treballar per tornar jugar i jo també ho he fet altres vegades aquí l´Escala mateix sense anar més lluny la temporada anterior, tot i ser el porter menys golejat del campionat, vaig ser suplent en alguna fase del campionat, i vaig seguir treballant. Ara, la situació era diferent i vaig creure que el millor per les dues parts era que jo no seguís.

Amb què es queda de la seva etapa a l´Escala?
Em quedo amb els companys, la gent que he conegut... i sobretot amb el doble ascens aconseguit, de Tercera a Primera Catalana. En l´àmbit personal, amb l´ajuda de tothom, haver aconseguit aquests tres últims anys consecutius ser el porter menys golejat en les tres categories que hem jugat, sobretot molt content d´aconseguir-ho a Primera Catalana.

Veu l´equip capaç de pujar a Tercera Divisió després d´aquest bon inici?
No el veig ni pujant a Tercera ni baixant a Segona Catalana. Intueixo el potencial que pot tenir l´equip però en no conèixer gaire el que poden fer els altres equips no em puc aventurar a dir on crec que quedarà l´Escala.

En un futur pròxim, veurem a Àngel Bustins vestint la samarreta d´un altre equip?
A curt termini, no. Jo voldria ser a l´Escala i no és possible pel que he dit anteriorment. A mitjà o llarg termini ja ho veurem.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema