08 de setembre de 2015
08.09.2015
Waterpolo

L'equip absolut femení del CW Figueres canvia l'entrenador

Jordi Riu, ja vinculat a l'entitat, ocuparà el lloc d´Àlex Sanchís. L'absolut masculí figuerenc seguirà dirigit per Jordi Gasulla

08.09.2015 | 14:12
Gasulla i Riu -començant per l´esquerra- dirigint els sèniors

El Club Waterpolo Figueres va iniciar els entrenaments la setmana passada amb algunes novetats en els equips absoluts. Per una part, el conjunt masculí seguirà entrenat per Jordi Gasulla, que també dirigirà l´infantil, però el femení canviarà de mans. Jordi Riu, ja vinculat en el club figuerenc com a tècnic i coordinador, passarà a entrenar les noies en substitució de l´olotí Àlex Sanchís, que no seguirà.

Riu havia estat de baixa durant part de la temporada passada, també es farà càrrec de l´aleví i del benjamí, i intentarà que el femení millori el paper de l´exercici anterior a la Primera Divisió de la Lliga Catalana, en què va quedar últim. Escalar alguna posició més de la part baixa també estarà en el cap de l´absolut masculí, situat a Segona Divisió de la Lliga Catalana.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema