La Quarta Catalana, en l'àmbit provincial, encara no disposa del calendari, però en el grup local -l'any passat, conegut com a 31- hi haurà 18 equips, dos més que la temporada anterior. Les novetats en el grup format exclusivament per equips de l'Alt Empordà seran l'Armentera, el Sant Miquel de Fluvià, el Camallera -deixaran, així, de formar part del grup 30- i el flamant Empuriabrava-Castelló, creat aquest estiu.

La resta d'equips que completarien el grup, que donarà el tret de sortida el 20 de setembre i acabarà el 12 de juny, són els mateixos que ja hi eren: Col·lectivitat Boliviana, Base Roses B, Cadaqués, Navata, Siurana, Portbou, Sant Llorenç de la Muga, Vilajuïga, Llers, Selvatans, Lladó, Vilafant Atlètic, Vilafant Futbol Club i Vila-sacra A. De Tercera Catalana, no n'ha baixat cap, i d'absències hi haurà el Garriguella i Fortià, que van obtenir l'ascens de categoria.

D'aquesta manera, en el grup 30 només hi haurà un equip altempordanès, el Vila-sacra B, format aquest estiu. Tanmateix, la Quarta Catalana en l'àmbit provincial passarà de 5 a 4 equips, els grups dels quals -a l'espera de la confirmació de la Federació Catalana- són els següents:

GRUP 27

Abadessenc B, Bescanó B, Bonmatí, Camós, Castellfollit, Cellera, Fontcoberta, Joanetes, La Canya, Les Planes, Llierca Athletic, Atlètic Olot, Osor, PE Montagut, Sant Miquel de Campmajor, Sant Privat d'en Bas i Serinyà.

GRUP 28

Breda B, Catalonia, Cristinenc, Fogars de la Selva, Guíxols B, Atlètic Hostalric, La Batllòria, Lloret B, Maçanet Athletic, Maçanet de la Selva, Racing Blanenc, Sant Hilari, Sporting Vidrerenca, Tordera B, Tossa B i Vilobí.

GRUP 29

Flaçà, Bellcaire, Gualta, Jafre, La Pera, La Salle Girona, Medes l'Estartit, Pals Atlètic, Pontenc, Quart B, Salt-Comacros, Sant Gregori B, Atlètic Sant Ponç, Sauleda, Verges, Vila-sacra B i Vilobí B.

GRUP 31

Base Roses B, Cadaqués, Camallera, Col·lectivitat Boliviana, Empuriabrava-Castelló, L'Armentera, Lladó, Llers, Navata, Portbou, Sant Llorenç de la Muga, Sant Miquel de Fluvià, Selvatans, Siurana, Vilafant Atlètic, Vilafant Futbol Club, Vilajuïga i Vila-sacra A.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.