La manca d’un equip sènior masculí situat en categories altes provoca l’èxode d’una desena de jugadors altempordanesos. La majoria ja saben on jugaran el curs que ve, però n’hi ha d’altres, com Sergi Coll, que estan pendents de definir el seu futur. El pivot figuerenc, de 33 anys, es troba a la màxima divisió de Portugal des del 2010, però encara no sap si iniciarà la que seria la seva quarta temporada a l’Ovarense.

En canvi, hi ha tres jugadors que continuaran fent camí a Catalunya, però amb nous aires. El vilabertranenc Xavi Montalat, amb passat a l’Adepaf, ha despenjat les sabatilles per jugar a la lliga EBA en el Salt, al costat del figuerenc Guillem Pascua, que renova. Per contra, Roger Oliva ha deixat l’equip saltenc per jugar a Copa Catalunya amb el recent ascendit Bisbal Bàsquet, que manté el també exAdepaf Marc Macau. En aquesta categoria, els jugadors figuerencs es trobaran amb Marc Juanola, fitxat pel Vic procedent de l’Onyar.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.