El Vilamalla afronta la seva quarta temporada consecutiva a Segona Catalana. La línia a seguir és la del curs passat, quan l’equip va protagonitzar un final ascendent, fins a acabar a la quarta posició. En el segon any de l’olotí Dani Romero a la banqueta, els vilamallencs han hagut de fer front a les baixes que l’entitat ha patit. A les lesions -recta final- d’Adri Ceballos i Marc Comamala, se’ls hi ha sumat a última hora la baixa sensible del lateral David Luque, que marxa a viure a Marbella per motius personals. Els altempordanesos també han perdut Pep Roca -ha fet el salt a Primera Catalana amb l’Escala-, fins ara una peça fonamental.

Així, els blanc-i-negres s’han vist obligats a renovar la plantilla però mantenint intacta l’essència competitiva del bloc. Entre les altes, destaquen les d’Isaac Serra (Base Roses), Àlex Rojas (Agullana), Vilaplana i Xavi Coto (Borrassà). D’aquesta manera, el club manté la seva aposta pels jugadors de proximitat i també conserva la confiança en els futbolistes de la base.

Salvar-se, la prioritat

L’objectiu no varia respecte al curs passat. La premissa principal és la d’assolir la permanència com més aviat millor en una categoria cada cop més igualada, en què la diferència és mínima. La plantilla també es proposa aconseguir-ho a través d’un bon joc com el que va oferir a la segona volta de la temporada anterior.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.