L´equip femení del Sant Pere Pescador viurà, aquest cap de setmana, la fita més important de la seva història. L´ascens a Preferent, aconseguit a Manlleu l´any passat, passa en un segon pla, ja que les noies de Joan Pont somien en guanyar la Copa Catalunya. No ho tindran fàcil, aixecar-la és una quimera, però les opcions hi són. Aquest divendres dia 28, en una fase final que té lloc a Vilassar de Mar, s´enfrontarà al Barça a les semifinals (19 hores) després d´eliminar el Santa Eugènia, el Camp Clar i el Fontsanta-Fatjó. El conjunt blaugrana, campió de Primera Divisió des de fa quatre anys, amb presència a la Lliga de Campions i amb jugadores que han disputat el Mundial de Canadà, és el clar favorit.

L´altre semifinal la disputaran l´Espanyol i el Levante las Planas (21 h) i la final serà el diumenge. "Ens enfrontem al millor equip d´Espanya i les possibilitats d´eliminar-les són remotes, però tenim molta il·lusió", explica Joan Pont, tècnic del Sant Pere. Aquest dimecres al migdia s'ha presentat a Vilassar mateix la fase final de la Copa, amb Mireia Pont, segona capitana santperenca, com a representant de l'equip.

Cinc altes i la lliga, el 20-S

El partit contra el Barça serà una autèntica prova de foc de cara el debut a Preferent -tercera categoria estatal-, previst pel 20 de setembre al camp del Fontsanta-Fatjó. Enguany, el Sant Pere ha incorporat la portera Fatu, la defensa Sara Garcia i les ofensives Ceci Llopart, Paula González i Júlia Santiago.