La darrera ronda no ha produït grans canvis a la classificació general ja que els 5 primers taulers han acabat en taules. Però mentre al tauler 1, han estat unes taules ràpides, donat que Bachmann, amb negres, ha sortit lleugerament pitjor de l´obertura contra el MI Pulvett i ha decidit acceptar la proposta de taules del seu rival, al segon tauler han estat molt lluitades. Aroshidze ha lluitat per la victòria -que li hagués donat el primer lloc en solitari-, contra el GM Muñoz, però finalment l´avantatge de qualitat a canvi de 2 peons no ha estat suficient per donar el punt sencer.

D´aquesta manera Bachmann i Aroshidze han quedat empatats al primer lloc amb 7 punts, però el desempat ha afavorit al primer.

El tercer lloc, amb 6,5 punts, ha estat pel MI francès Manuel Valles, que ha realitzat un gran torneig, guanyant 17 punts d´Elo. Avui ha entaulat amb negres contra el MI Stella. També amb 6,5 punts, ha quedat quart el MI veneçolà Daniel Pulvett, que malgrat no poder disputar la primera ronda, s´ha enfilat fins la quarta plaça. Finalment el GM Miguel Muñoz, que va liderar la prova amb 4,5 de 5 la primera part del torneig, ha estat molt conservador a la segona part i s´ha hagut de conformar amb la 5a plaça amb 6 punts.

El primer gironí ha estat el MC Pol Sabrià (Santa Eugènia) amb 6 punts i 9è de la general. Avui s´ha desfet del MI Mikel Huerga. Mentre que el MC Jordi Serra ha estat el primer jugador del Club d´Escacs Figueres, amb 5 punts i 19è de la general.

Molt destacable l´actuació de Valerie Maupin, que li ha permès obtindre una norma de WIM, fet que succeix per tercer any consecutiu a l´Obert. Els 2 anys anteriors les normes van ser de MI per a Kevel Oliva i per a Juan Luis Ramiro.